Sosyal Medya

Sağlık

Mehmet Hüsrev Rize^den aday adayı oldu

Rize Çayelili hemşerimiz Türk Standartları Enstitüsü Bursa Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, milletvekilliği adaylığı için görevinden ayrıldığını açıkladı.




Türk Standartları Enstitüsü Bursa Bölge Koordinatörü ve  Tüm İş İnsanları ve Bürokratlar Federasyonu (TÜMBİFED) Başkanı Mehmet Hüsrev, milletvekilliği adaylığı için görevinden ayrıldığını açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mehmet Hüsrev, AK Parti’den 2015 ve 2018 yıllarında da milletvekili adayı olmuştu.

Mehmet HÜSREV kimdir sorusuna?
 Bugüne kadar kamusal alanda ve STK’lar nezdinde ki vermiş olduğu hizmetleri daha da etkin ve verimli bir mecraya taşıyabilme düşüncesi ile Milletvekili adaylığına niyet etmiştir.
Mehmet Hüsrev, müracaat öncesi TSE Bursa Bölge müdürüdür. TMSF’ de birçok firmada da kayyumdur. Ziraat yüksek mühendisidir. Uluslararası ilişkiler ve yönetim organizasyonu alanlarında yüksek lisans yapmıştır. Bir önceki dönemde de İstanbul 1.bölgeden listeye girmiş Millet vekili adayıdır.
İstanbul, Rize ve Bursa’da sanayiciler nezdinde önemli hizmetleri olmuştur.
İstanbul 1. Bölgedeki güçlü bir tanınırlığı ve daha önceki tecrübeleri ile her kesimden oy alabileceği kanaati de hasıldır.
Rize’de ailesinin bilinirliği ve bir çok gencin istihdamına, kariyer planlarına vesilesi sebebiyle  bölgenin adayı olarak pozitif farkındalık oluşturacağı çok kişi tarafından söylenebilmektedir.
Bilgi birikimi, çözüm adaklı ve inovatifliğiyle sanayiciler tarafından takdirle karşılanmakla birlikte mütevazi kişiliğiyle de halk nezdinde güçlü bir sempati bulabilmekte, geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Ayrıca fetö paralel yapılanmasının bir çok kez operasyonlarına maruz kalmasına rağmen dimdik duran, sicil kaydını tertemiz tutabilen milli ve mukaddesatçı düşünceyse de sahiptir.
Cumhurbaşkanı’na, Ak Parti’ye, Millet ve Devlete liyakat ve sadakatıyla da net ve samimi olduğu inancı ve kanaatiyle…
    Arz olunur. 

Mehmet Hüsrev, ‘ya nasip’ dediÜlkesine, memleketine sevdalı, yiğit adam Mehmet Hüsrev, bilgi birikimi ve bürokratik tecrübesiyle TBMM’de yüce milleti en saygın bir şekilde temsil etmek istiyor. TSE Koordinatörlük görevinden istifa eden Hüsrev, AK Parti ‘den İstanbul ve Rize illeri tercihi ile milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. İstanbul’da ve Rize’de yakından tanınan ve çok sevilen, aynı zamanda tevazu sahibi olan Hüsrev, sevdalı olduğu millete hizmet etmek için bu veballı göreve talip olduğunu dile getirdi.

“ÇIKTIĞIM BU YOLDA RABBİME SIĞINIRIM”

Aynı zaman bir gönül adamı olan Mehmet Hüsrev, “Değerli dostlarım; ülkemizin hassas bir dönemden de geçmesi münasebetiyle, liyakat ve sadakatim ile heyecan ve heveslerimi,  inançlarımla örtüştürüp, 28. dönem milletvekili seçimleri için çok sevdiğim kurumum TSE’den istifa edip, bugün itibarıyla AK Parti ‘den İstanbul ve Rize illeri tercihi ile milletvekili aday adaylığı müracaatı yapmış bulunmaktayım.

Ferasetimin, kanaat önderlerimin ve siyasi otoritenin de istişaresi ile çıktığım bu yolda Rabbime sığınırım.

“Olanda hayır olacağı” inancımla her ne olursa olsun, pazara kadar değil, mezara kadar milli ve manevi değerlerimle durmak yok, yola devam.

Vatana, Millete, İslam Alemine, tüm insanlığa hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.